Number of Visitor Pageloads:
Get your Ascension101 Course

Paşii de mai jos vor avea un impact real în vieţile noastre personale, precum şi asupra planetei. Este vorba despre lucrul la nivel energetic. Când mii de persoane se alătură guvernaţi de o intenţie apar schimbări reale, tangibile. Acest articol ajunge la peste 12.000 de persoane, dintre care multe îl vor retransmite celor dragi, prietenilor sau listelor de contacte de e-mail. Site-ul Web pe care este publicat a ajuns deja la aproape 2 milioane de vizualizări şi aproximativ un milion de vizitatori unici. Vă rog să faceţi parte din acest proces de vindecare şi să parcurgeţi aceşti paşi, să trimiteţi mai departe acest articol prin e-mail sau prin reţelele personale şi astfel să-i informaţi şi pe ceilalţi despre puterea lor înnăscută, divină de co-creare.
În prezent trecem printr-o uriaşă transformare a conştiinţei colective umane. Pe măsură ce fiecare dintre noi îşi ridică nivelul de vibraţie personală, ridicăm nivelul de vibraţie a întregii conştiinţe colective. Când acest lucru se întâmplă, oamenii se trezesc, minciunile sunt expuse şi sistemele corupte se prăbuşesc.
Aceasta ne oferă o oportunitate pentru a ne transforma sistemele.
Fără nicio urmă de îndoială. Sistemul nostru financiar este în schimbare.
Noi tindem să atribuim în afara noastră motivele pentru care sistemul nostru financiar prezent este corupt şi proiectat pentru a înrobi. La urma urmei, noi n-am avut nimic de-a face cu crearea lui. Noi ne-am născut în sistem. Aceasta a fost adevărat până acum câţiva ani, când am început să ne trezim ca specie, iar acum, putem face ceva în privinţa asta.
Acum îl putem transforma.
Banii nu sunt altceva decât obiectivarea unei energii naturale care circulă liber, o energie de sprijin şi abundenţă care a existat pe planetă de la începutul timpului. Iniţial am creat banii astfel încât să permită schimbul de energie într-un mod precis şi util. Prin crearea unui schimb de energie, noi ne ţinem departe de datorii la nivel energetic. Datoria la nivel energetic nu este un lucru bun de avut atunci când trăim într-o realitate fizică. Puteţi să vă informaţi despre schimbul de energie şi datorii citind articolul Datoria - o verigă în lanţul înrobirii.
By reconnecting with the true energy behind money, and healing our relationship with it, we can not only transform our personal support systems, but as awakened individuals we can also transform the planetary financial system to something which is pure, clear, clean, impeccable, and supportive of every sentient, and non sentient, being on the planet. This second part of it, the fact that as we heal our own relationship with money, we also heal and transform our system, has not been picked up by many. Which is why I feel it necessary to underline again here. And that is why I am asking you to take the second, and most important, step in this collective intention project.
Doi paşi simpli. Aceasta este tot ce este necesar să facem pentru moment.
Vă mulţumesc pentru susţinere şi pentru continuarea lucrului la co-crearea unei realităţi umane împuternicite!
© 2010 - 2013 Copyright Inelia Benz. All rights reserved.
Website administered by Ilie P.