English (United Kingdom)French (Fr)Español(Spanish Formal International)Japanese(JP)简体中文(中国)Italian - ItalyRomână (România)Deutsch (DE-CH-AT)GreekRussian (CIS)Bulgarian (Български)Polish (Poland)Português (Brasil)Nederlands - nl-NLSvenska (Sverige)Čeština (Česká republika)Danish(DK)Vietnamese-VNHungarian (formal)Slovenčina (Slovenská republika)Korean(Republic of Korea))Norsk bokmål (Norway)CatalanМакедонски (Macedonian)

Number of Visitor Pageloads:

tumblr analytics

Get your Ascension101 Course

Details >

Get Ascension Updates:

Home Ascension Blog October 2012 CALL TO ACTION - Change of Human Collective Operating Sytem
Tip For Today:

The 5th Dimension is not a location, it's a Creation. And it is up to you to create it.

Én jelenleg Spanyolországban, ahol én is részt két eseményt. Egy esemény: Barcelona, az október 13, 2012, és a második esemény madridi 20-október.

És az információt fogok megosztás ezekben az időkben, az, hogy most már a kapacitás, teljesítmény, és képes megváltoztatni az Operating System (OS) az Emberi Kollektív, a New Paradigm változat.

Az operációs rendszer keretében elvégzett humán verbális nyelv, és a DNS-t.

És Source, Gaia és a Planetáris Tanácsnak meg kell önkénteseket váljon vezetékek az új operációs rendszer, hogy belépjen a Human Collective. Önkéntesekre van szükségünk, akik beszélik minden modern nyelv a bolygón. Spanyol, angol, német, olasz, kínai, japán, indiai, koreai, portugál ... Röviden, az anyanyelvén. Ha olvasod ezt a cikket, ez azt jelenti, hogy személyesen kérte, hogy vegyen ebben a letöltést.

Ez rendkívül fontos. Ez a tájékoztató a cikket kell fordítani minden nyelvre a bolygón. Kérjük, küldje el anyanyelvén fordítását Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , és mi fogja összekötni, hogy ezt a cikket, így aztán továbbítja azt mindenki tudja, aki beszéli ezt a nyelvet.

Itt van az utasításokat:

Szombaton 13-án 16:00 Spanyolország Time Zone - Én megosztja majd ezt az információt Barcelona, Spanyolország.

20-án szombaton 10 órakor Spanyolország Time Zone - Én megosztja majd ezt az információt Madrid Spanyolországban.

A következő szombaton miután elolvasta ezt az üzenetet.

Ha nem tudja, mi az új operációs rendszer, kérdezze meg felsőbb éned, hogy mutassa meg először.

Kérjük, ha az időzóna és a naptár lehetővé teszi egy vagy az összes kiosztott szörös, menjen egy nyilvános helyen, ahol ez normális egy személy ül, mint például egy kávézó, park, strand, vagy találkozni, akiket ismer egy kijelölt helyen, például az otthoni vagy nyilvános helyen, és ülj csukott szemmel és némán, azzal a szándékkal, hogy legyen egy csatornaként SOURCE feltölteni az új paradigma OPERÁCIÓS RENDSZER az emberi kollektív nyelv (az anyanyelv és a DNS-t) az egész idő / space. Ha az időzóna vagy a naptár nem teszi lehetővé, hogy csatlakozzon a fenti felosztott alkalommal, majd tegye, amint csak lehet elolvasása után ezt a tájékoztató cikket.

Én is csatlakozik, hogy egy órán át minden szombaton Mai 2012 végéig.

Share, elküld, copy / paste a blog, lista, FB oldal, beszéljen a helyi rádiók, TV állomások, csoportok és barátok, és mindenhol lehet gondolni, tudasd velük, hogy mit csinálsz, és kérje meg őket, hogy csatlakozzanak Ön szándéka.

LETS csináld ezt!

Articles Index

Expand All / Collapse All

Get your Ascension101 Course